New Delhistraat nr. 12

$ 1,200 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: $ 1,200 District: Paramaribo
Omgeving: Centrum en omgeving Bouwjaar: 2016
Slaapkamers: 2 Badkamers: 1
Beschikbaarheid: Per direkt Perceelgrootte: 1.000 m²
Woonoppervlakte: 100 m²

Nieuw!! Luxe appartement met twee slaapkamers, volledige airconditioning, warm water en moderne interieur gelegen in het hartje van Benie's park.

Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers, keuken annex woonkamer en één bad en toilet. Bij het binnenkomen treffen we een zeer knusse woonkamer die voorzien is van een bankstel en een flatscreen TV. Verder een ingerichte keuken met eetset, koelkast, kookplaat, brood toaster en koffie maker. Een zeer ruim balkon waar u absoluut van zal genieten.  Verder is het appartement compleet voorzien van airconditioning, warm/koud water. En er is ruimte voor parkeren op het terrein welke volledig omrasterd is. 


Dit leuke appartement is in een veilige, prettige buurt en is op loopafstand van de hoofdwegen, Washingtonstraat en de Kwattaweg.

Geinteresseerd? Neem gauw kontakt op met ons.


Bijzonderheden

  • Nutsvoorzieningen inclusief in de huurprijs
  • Gemeubileerd
  • 110/220 Elektra
  • Warm/ Koud water
  • Airconditioning
  • Appartementen met 1 slaapkamer voor $1000,- Inclusief nuts


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Yasser Riedewald
E  yriedewald@remax.sr
M  +597 8100777
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*

/ /
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media