CosyVille #20

$ 2,200 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: $ 2,200 District: Paramaribo
Omgeving: Kwatta en omgeving Slaapkamers: 5
Badkamers: 3 Beschikbaarheid: Per direct
Woonoppervlakte: 400 m²

Langs het meer van CosyVille, in een natuurrijke maar vooral veilige woonwijk, staat deze luxe woning. CosyVille is een gated community te Kwatta en is vanuit de Aquariusstraat te bereiken. In de buurt zijn er onder andere diverse supermarkten, winkels, restaurants en ook een apotheek.

Vanuit het voorterras treedt u de ruime woonkamer binnen annex de eetkamer en moderne keuken met inbouw apparatuur. Er zijn 5 kamers, waarvan 1 een masterbedroom met eigen bad en toilet en een ligbad/jaccuzi, de andere 4 kamers hebben elk 2 een gedeeld bad en toilet. 1 van de kamers kan zelf als een kantoorruimte worden gebruikt. Verder is er een berging met een wasruimte. Vanuit het achterterras bevindt u zich naar uw privé pier waar u heerlijk kunt genieten van een prachtige view over het meer en van de flora en fauna om u heen. Via de zijdeur komt u in een gesloten garage, breed genoeg voor twee auto’s. Op het terrein is er tevens voor de honden een schuur.

De woning is beveiligd met dievenijzer en camera bewaking, er is verder koud en warm water, volledige airconditioning, 3 fasen stroom, ADSL en Pronet aanwezig.

Bijzonderheden:
Ongemeubileerd

Is deze prachtige woning op CosyVille de ideale huurwoning voor u? Maakt u dan gelijk contact met de makelaar.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gaby Treurniet
E  gabytreurniet@remax.sr
M  +597 8229933
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.326 Facebook fans!
Deel op Social Media