Picoletstraat nr. 2

$ 1,500 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: $ 1,500 District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo-Noord en omgeving Slaapkamers: 4
Badkamers: 2 Beschikbaarheid: Per direkt
Perceelgrootte: 700 m² Woonoppervlakte: 300 m²
Gemeubileerd: Gemeubileerd

Deze riante nieuwbouw woning geheel opgetrokken in steen, gelegen aan de Picoletstraat nr. 2 hoek Powisistraat, is een gemeubileerde 4 slaapkamer flatwoning in een rustige buurt. De straat is geasfalteerd en het terrein is opgehoogd en geheel betegeld. De omrastering is 1.60m hoog en is opgetrokken met steen en ijzerwerk.

Bij het betreden van de woning stappen we de woonkamer binnen die voorzien is van een bankstel en een flatscreen. De open luxe keuken is voorzien van een keramische kookplaat met afzuigkap, koelkast, inbouw dishwasher, -oven en –microwave. Verder bestaat de woning uit 4 slaapkamers, waarvan 1 masterroom met jacuzzi en bad+toilet, 1 kamer die gebruikt kan worden als kantoorruimte en de overige 2 kamers delen een bad en toilet.

De gesloten garage is gechikt voor 4 voertuigen en vanuit de garage kunt u de berg/wasruimte betreden. De woning heeft een L-vormig voorterras waar u lekker kunt genieten van uw welverdiende rust.
Verder is deze woning voorzien van alle gemakken en geriefen zoals: warm water, volledig airconditioned, dievenijzer, alarm van PPS, en telefoon aansluiting.

Voor een afspraak om te bezichtigen kunt u bellen of mailen.


Bijzonderheden

De indeling ziet er als volgt uit:

- 4 x slaapkamers, waarvan 1 master met Jacuzzi
- 2 x bad en toilet
- 1 x keuken met inbouw apparatuur
- 1 x woonkamer
- 1 x bergruimte
- 1 x vier autogarage
- 1 x waterinstallatie ruimte
- 1 x terras

De voorzieningen zijn:

- Warm water installatie
- Volledig aircondtioned
- Alarm en Camera installatie
- Telefoon aansluiting
- 110/220V aansluiting
- Elektrische bedienbare garagedeuren


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Office
E  info@remax.sr
M  +597 8115577
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.326 Facebook fans!
Deel op Social Media