Erosstraat 5

$ 2,900 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: $ 2,900 District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo-Noord en omgeving Slaapkamers: 3
Badkamers: 3.5 Beschikbaarheid: 28 februari
Woonoppervlakte: 350 m² Gemeubileerd: Gemeubileerd

Goed onderhouden en smaakvol ingerichte woning (350m2) in de luxe villawijk, Elisabeth’s Hof. De woning is geheel opgetrokken in steen en is gelegen op een ruim terrein van 1350m2. Binnen treft u een royale woonkamer, ruime woonkeuken, serre/ eetkamer, 3 slaapkamers met alleen een eigen bad en toilet. Voor gasten is er een apart toilet. Op de veranda's is er altijd veel wind. Kortom een koel, comfortabel en licht huis. Uiteraard zijn alle vertrekken voorzien van airconditioning.

De wegen in deze wijk zijn goed geasfalteerd en het terrein is opgehoogd en voorzien van (gedeeltelijke) betegeling en een fraai aangelegde tuin.
De omheining aan de achterzijde en weerzijden van deze woning bestaat uit een muur die is opgetrokken met 4 duim cementstenen tot een hoogte van 1.80m en is geheel gepleisterd en geschilderd. De omheining aan de voorzijde bestaat uit een ijzeren hekwerk met een elektrische schuifpoort. Deze woning wordt volledig gemeubileerd verhuurd.

De indeling van de woning ziet er als volgt uit:

- 1 x woonkamer
- 3 x slaapkamers, allen met eigen bad en toilet
- 1 x keuken
- 1 x was ruimte
- 2 x terras (voor en achter)
- 1 x serre/eetruimte
- 1 x tweeautogarage

De vloer is volledig betegeld , het plafond is van gipsmateriaal. De beglazing bestaat uit glazen schuiframen die beveiligd zijn middels dievenijzer.

Tuin onderhoud inclusief


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Yasser Riedewald
E  yriedewald@remax.sr
M  +597 8100777
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.331 Facebook fans!
Deel op Social Media