Anton Dragtenweg # 212

$ 1,100 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: $ 1,100 District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo-Noord en omgeving Bouwjaar: 1990
Slaapkamers: 4 Badkamers: 2
Beschikbaarheid: in overleg Perceelgrootte: 2.500 m²
Woonoppervlakte: 250 m² Gemeubileerd: Gemeubileerd

Deze woning aan de Anton Dragtenweg # 212 ligt aan de oever van de Suriname rivier. Daarbij kunt u dagelijks genieten van de wind en de rust die daar aanwezig is. De woning heeft een comfortabele en sfeervolle indeling en in zijn geheel is het een heel prettige woning om in te wonen.

De woning heeft een keuken met ruime kasten. Grenzend aan de keuken bevindt zich de verwelkomende woonkamer met het achter terras. Bij het betreden van de keuken annex woonkamer is direct de gastvrijheid en comfort te merken. De woning is met zoveel liefde en warmte opgezet en onderhouden en dat is te merken aan elke ruimte waar men binnenstapt. Op de begane grond is er ook een berging/ wasruimte en een masterbedroom. Als men zich in de woonkamer begeeft kan men via de trap naar de 1e verdieping, alwaar zich de overige 3 slaapkamers en een studeer/ kantoorruimte bevindt. Vanuit het balkon van de 1e verdieping kan men uitkijken naar de woonkamer vanwege het hoge plafond.

De woning is volledig gemeubileerd en volledig gekoeld. Warm water installatie, alarm installatie aangesloten op een meldkamer, internet en vaste telefoonaansluiting zijn aanwezig. De huurprijs is exclusief alle maandelijkse nutsvoorzieningen.

Het ruim, prachtig ingericht en goed onderhouden terrein is een lust voor het oog. Bij het betreden van de oprij laan naar de woning toe is dit een verwelkomende en rustgevende aanblik. Aan de rechterzijde van de woning is er een Carport aanwezig alwaar 2 voertuigen geparkeerd kunnen worden.

Alom een prettige woning in een goede, bewaakte buurt.

Maakt u dus gauw contact met ons voor een bezichtiging.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*

/ /
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media