€ 60.000

Saramacca km 63 # 511

€ 60.000

Saramacca km 63 # 511

Specificaties

  Vraagprijs: € 60.000   District: Saramacca
  Omgeving: Saramacca   Beschikbaarheid: per direct
  Perceelgrootte: 49.500 m²   Titel: Erfpacht

Een prachtig perceel van maar liefst 4.95 ha grenzend aan achterzijde aan de linkeroever van de Saramaccarivier en aan de voorzijde aan de Oost West verbinding tussen paal 258 en 259 en deel uitmakende van de plaats genaamd Calcutta in het district Saramacca, wordt ten verkoop aangeboden. Dit perceel is helemaal ingepolderd. De dammen van zowel links en rechts van het perceel zorgen voor de perfecte waterhuishouding die elk landbouw areaal nodig heeft. De vele vruchtbomen zoals advocaat, manja, Sapotille, kokos, banaan enzovoorts geven tezamen met een ruim dagverblijf schaduw aan een ieder die dat nodig heeft. De plantbedden zijn voor een deel beplant met diverse groente soorten en andere landbouw producten.

Beste landbouwer maar ook tuin/ boitie liefhebber, dit is uw kans om uw droom te verwezenlijken. Maak zo snel mogelijk een afspraak met de makelaar en wij zullen u gaarne van dienst zijn bij de aankoop van dit perceel.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn jr
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

58.223 Facebook fans!
Deel op Social Media


Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.