Wie zijn wij?


RE/MAX wordt erkend als één van de grootste franchisebedrijven binnen de vastgoedindustrie met het hoogste aantal verkopen binnen de branche en een wereldwijd bereik van meer dan 90 landen en liefst 110.000 makelaars. Daarmee is RE/MAX de beste keuze voor uw nationale woonwensen én uw internationale ambities. Ons excellente netwerk van makelaars is de bron van succes!


Dream of being in business for yourself, but not by yourself!

Makelaars die échte potentie hebben in de vastgoedbranche blijven vaak drie tot vijf jaar bij een werkgever. Meer inkomen, meer vrijheid, een professioneler kantoor en een betere naam kunnen allemaal redenen zijn om van werkgever te veranderen. Herkent u dit? Dan behoort u tot die 20% van makelaars die 80% van de omzet maken. En speciaal voor ú heeft RE/MAX een uniek concept!
 
Wie zich aansluit bij RE/MAX wordt een zelfstandige ondernemer. Omdat u met een aantal andere makelaars vanuit één kantoor werkt, deelt u ook alle kantoorkosten. Daarmee zijn deze kosten beduidend lager. Bovendien heeft u op deze manier u altijd de beschikking over een professioneel kantoor, goede apparatuur, een collega die de telefoon beantwoordt, een vakcollega die zo nodig uw werkzaamheden tijdens uw welverdiende vakantie overneemt…

Prettig toch?

De woningen die u in de verkoop of verhuur heeft, zijn allemaal te bekijken op de website www.remax.sr en de internationale RE/MAX website. Het gevolg is een constante stroom van aanmeldingen van woningzoekenden en mensen die hun woning willen verkopen of verhuren. Vooral buitenlandse kopers vinden hun weg naar ons kantoor.

Ons hoofdkantoor in Suriname staat aan de Henck Arronstraat 102, op loopafstand van de binnenstad van Paramaribo. Door het wereldbekende RE/MAX logo heel makkelijk te vinden. Meld u zich vandaag nog aan en word onderdeel van een wereldwijde organisatie met meer dan 100.000 Sales Associates in meer dan 100 landen!

Alle Sales Associates werken met een internationaal doorverwijzingssysteem. Maar aansluiten bij het wereldwijde netwerk van RE / MAX biedt nog meer voordelen. De kantooreigenaar zorgt namelijk óók voor:

- naamsbekendheid
- reclame
- ondersteuning
- management
- administratie

Kortom, uw administratie en de processen op kantoor worden netjes en professioneel afgehandeld en  u heeft 100% tijd om te doen waar u een passie voor hebt: makelen!

Klinkt goed, toch?

Precies! Maar uiteraard verwachten wij een tegenprestatie. Bent u een teamspeler en een professional, dan moet het niet al te moeilijk zijn om de kantooreigenaar elke maand een fee te betalen voor management- en kantoorkosten. Een groot deel van de door u gerealiseerde omzet behoudt u dus zélf!


Geïnteresseerd?

Bel naar RE/MAX House of Real Estate op het telefoonnummer +597 475577 of kom langs bij ons kantoor op de hoek van de Henck Arronstraat en de Gonggrijpstraat. Mailen naar info@remax.sr mag ook!

Snel zoeken

Uw aanmelding kan niet worden opgeslagen. Probeer opnieuw.
Bedankt voor uw aanmelding.

Registreer voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.