Silvio Mac Donald
Makelaar
T  +597 475577 - 474488
M  +597 8882175
E  silviomacdonald@remax.sr

Biografie Silvio Mac Donald


Met meer dan 8 jaar ervaring in Marketing, Communicatie en Branding is Silvio enthousiast om deel te zijn van RE/MAX Suriname. De grootste reden hiervoor is de professionele uitstraling van het bedrijf. Door de jaren heen heeft hij een aantal bedrijven mogen assisteren met hun branding. RE/MAX is een internationaal fenomeen en haar hoge standaarden hebben hem aangetrokken. Professioneel, betrouwbaar, doelgericht & efficiënt. Dit zijn enkele kernwaarden, die in hem opkomen zodra hij aan de RE/MAX-brand denkt.

Zijn interesse in vastgoed is al heel vroeg ontstaan, maar het besluit om te bemiddelen kwam pas enkele jaren later.
"Ik was al heel jong op zoek naar een vastgoed organisatie, waar ik de nodige training kon krijgen om het vak naar behoren uit te voeren, maar er was op dat moment niets dat mij echt aansprak; dus verdiepte ik mij verder in Marketing & Branding. Tijdens mijn onderzoek naar websitedesigns, stuitte ik toevallig op de "Join our family" balk van de RE/MAX website en ik begreep dat het de missie van RE/MAX is om de zelfstandige makelaar hulp te bieden en essentiële trainingen te geven zodat succes onvermijdelijk is. Dat is precies waarnaar ik op zoek was."

Dankzij deze trainingen kunnen RE/MAX-makelaars de klant een bemiddelingsdienst bieden op internationaal niveau. Silvio neemt dit een stap verder en kiest ervoor om training en educatie te gebruiken in zijn personal branding; "Ik heb besloten om educatieve video's te maken, die vooral op onze doelgroep gericht zijn. Een stukje educatie over ons vak als bemiddelaar zal ervoor zorgen, dat alle partijen weten wat zij van elkaar mogen verwachten; met als resultaat een hechtere band van vertrouwen tussen makelaar en klant."

Toon alle objecten Naar overzicht makelaars

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Dat doen wij graag!

Uw aanvraag kan niet worden geplaatst.
Uw aanvraag is verzonden, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.