Savéante Helstone
Makelaar
T  +597 475577 - 474488
M  +597 8714421
E  saveantehelstone@remax.sr

Biografie Savéante Helstone


De uitdaging om de klant zo tevreden mogelijk te kunnen stellen, is wat Savéante heeft bewogen om de makelaardij in te stappen. “Ik streef altijd naar een win-win situatie voor beide partijen. Mijn cliënten moeten aan het einde van de rit niet alleen een tevreden gevoel hebben, maar ze moeten zich ook veilig en vertrouwd voelen daarbij. Dat is wat ik mijn cliënten aanbied.”

Het contact met verschillende mensen die verschillende wensen hebben is wat Savéante drijft om de klant niet alleen de beste service te geven, maar hem of haar twee stappen voor te zijn bij de realisatie van een wensenlijst.

Als datgene wat Savéante belangrijk vindt in de real estate sector wordt vergeleken met wat RE/MAX Suriname de klant biedt, dan staat deze organisatie aan top. “We bieden niet alleen de nodige faciliteiten als real estate bedrijf, maar we hebben ook een internationale reputatie die vertrouwen uitstraalt.” De vrijheid en mogelijkheid om zelfstandig ondernemer te kunnen zijn, zijn de voornaamste redenen waarom hij  heeft gekozen om als makelaar aan de slag te gaan bij RE/MAX Suriname. “Je ontwikkelt niet alleen je vaardigheden als makelaar, maar ook als mens.”

Toon alle objecten Naar overzicht makelaars

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Dat doen wij graag!

Uw aanvraag kan niet worden geplaatst.
Uw aanvraag is verzonden, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.