Safyra Duurham
Makelaar
T  +597 475577 - 474488
M  +597 8160635
E  safyraduurham@remax.sr

Biografie Safyra Duurham


Met haar communicatie skills en onderhandelingsvaardigheden weet Safyra maximaal voordeel te halen voor haar cliënten. “Zowel de koper als verkoper, huurder als verhuurder loopt tevreden weg. “ De keuze om bij RE/MAX Suriname haar professie uit te voeren was voor Safyra een logische keus: de vertrouwelijke reputatie van het bedrijf wereldwijd was haar motivatie. “Ik werk met de beste en kies ook daarvoor. RE/MAX heeft zich wereldwijd bewezen en straalt ook het vertrouwen uit naar zijn  cliënten. Transparantie en vertrouwen zijn de kernwaarden bij elke RE/MAX makelaar.”

Het vinden van de juiste balans voor alle partijen bij een verkoop, opkoop, huur of verhuur is een uitdaging die Safyra graag aangaat. “Door specifieke onderhandelingstechnieken die je ook meekrijgt van het bedrijf weet je als makelaar je eigen weg te banen in de onderhandelingen om voor beide partijen de juiste deal te sluiten.”

Een professional worden in het vak met de juiste begeleiding en training zijn welkome trajecten, die de makelaars van RE/MAX Suriname meekrijgen. Alhoewel je zelfstandig ondernemer bent als makelaar bij RE/MAX Suriname sta je er toch niet alleen voor. “Je onderneemt voor jezelf maar je hebt een netwerk aan collega’s die klaar staan om je de nodige ondersteuning te bieden.”

Toon alle objecten Naar overzicht makelaars

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Dat doen wij graag!

Uw aanvraag kan niet worden geplaatst.
Uw aanvraag is verzonden, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.