Gaby Treurniet
Makelaar
T  +597 475577 - 474488
M  +597 8229933
E  gabytreurniet@remax.sr

Biografie Gaby Treurniet


Door haar passie voor kunst heeft Gaby niet alleen oog voor detail, maar ze weet vooral goed om te gaan met het gevoel van de cliënt. “Als ik mensen naar een huis of object breng, gaat het niet alleen om de locatie of het gebouw, maar ook om het gevoel dat de klant daarbij heeft. Het mag nog zo een mooi huis zijn dat ook nog in het budget van de klant past, maar de cliënt moet zich daar vooral fijn of thuis bij voelen.” Haar prettige manier van communiceren maakt dat ze het vertrouwen weet te winnen van de cliënten, die dan op haar kompas varen bij de koop of verkoop van luxe woningen, het segment waarin zij gespecialiseerd is.

Creativiteit en flexibiliteit zijn zeker belangrijke competenties waarover een makelaar zou moeten beschikken. “Je moet kunnen omgaan met de wensenlijst van je cliënt. Je kunt niet altijd voldoen aan alle wensen op de lijst, maar jouw soepelheid en inventiviteit als makelaar zullen bepalen hoe je daarmee omgaat.”

Niet alleen de makelaars die zich bij RE/MAX Suriname hebben aangesloten vertrouwen in de organisatie, maar ook de cliënten kiezen voor vertrouwen. “Onze franchise werkt met internationale richtlijnen waaraan wij ons allemaal moeten houden. RE/MAX Suriname straalt niet alleen vertrouwen uit naar de cliënten, maar ook naar de makelaars”.

Toon alle objecten Naar overzicht makelaars

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Dat doen wij graag!

Uw aanvraag kan niet worden geplaatst.
Uw aanvraag is verzonden, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.