The dream of being in business for yourself but not by yourself

Vaak blijven de betere verkopers/makelaars/bemiddelaars 3 tot 5 jaar bij hun werkgever. Zij veranderen van werkgever om diverse redenen. Meer inkomen, meer vrijheid, professioneler kantoor, betere naam etc. Wellicht herkent u dit. Voor die 20% van de makelaars die 80% van de omzet maken heeft RE/MAX een uniek concept.

Wanneer u zich aansluit bij RE/MAX dan wordt u zelfstandig ondernemer. U werkt met een aantal andere makelaars vanuit één kantoor. U deelt de kantoorkosten. Op deze manier heeft u altijd een professioneel kantoor, goede apparatuur, iemand die de telefoon aanneemt, iemand die uw werkzaamheden overneemt tijdens uw vakantie etc. Gezamenlijk zijn deze kosten lager, alleen is dat veel moeilijker en duurder.

De woningen die u in de verkoop/verhuur heeft worden geplaatst op de website www.remax.sr en de internationale RE/MAX website. Dit resulteert in een constante stroom van aanmeldingen van woningzoekenden en mensen die hun woning willen verkopen/verhuren. Verder vinden vooral veel buitenlandse kopers de weg naar ons kantoor. Ons hoofdkantoor is gevestigd op loopafstand van de binnenstad van Paramaribo en het RE/MAX logo is een van de bekendste logo’s ter wereld. U wordt onderdeel van een wereldwijde organisatie met meer dan 100.000 Sales Associates in meer dan 120 landen. Zij werken allen met een internationaal doorverwijzingsysteem.

Tevens doet de kantooreigenaar een aantal werkzaamheden voor u. Hij zorgt voor naamsbekendheid, reclame, ondersteuning, management en administratie. Kortom, u hoeft zich niet druk te maken over uw administratie en de gang van zaken op kantoor. U heeft 100% van uw tijd vrij om te doen waar u goed in bent: Makelen.

Wat betekent dat voor u?

Dat klinkt allemaal goed zult u nu denken. Uiteraard verwachten wij wel een tegenprestatie. Naast het feit dat u een team player en een professional moet zijn, zijn er een aantal financiële verplichtingen. Iedere maand betaalt u aan de kantooreigenaar een fee voor management en kantoorkosten. Dat betekent ook dat u een groot deel van de door u gerealiseerde omzet zelf behoudt!

Interesse?

Bel met RE/MAX Suriname op telefoonnummer +597 475577 of kom langs aan de Henck Arronstraat #102 of e-mail ons op info@remax.sr .

Snel zoeken

Uw aanmelding kan niet worden opgeslagen. Probeer opnieuw.
Bedankt voor uw aanmelding.

Registreer voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.