Parijsstraat # 43

$ 144,500Specificaties

Vraagprijs: $ 144,500 District: Paramaribo
Omgeving: Benie's Park Slaapkamers: 4
Badkamers: 2.5 Beschikbaarheid: 01 juni 2019
Perceelgrootte: 330 m² Woonoppervlakte: 255 m²
Titel: Eigendom

Te koop ruime en lichte woning met 4 (vier) slaapkamers, 2 (twee) nette badkamers en een praktische carport, gelegen in de kindvriendelijke wijk genaamd Benie's Park 2. Deze prachtige woning gelegen op een uitstekende locatie is nu beschikbaar. Want zowel het noorden, het zuiden, het oosten en het westen zijn vanwege de dichtstbijzijnde uitvalswegen zoals de Kwattaweg en de Ringweg binnen no time te bereiken.

De woning is netjes afgewerkt en beschikt over een ruime lichte woonkamer met half open keuken. De prachtige woning is gelegen op 330 m2 eigendomsgrond. Dit woonhuis is opgedeeld in twee. Gelegen boven de garage is er een prachtige studio met  eigen bad en wc, die als kantoor gebruikt kan worden of als ruimte voor een volwassen zoon of dochter of eventueel als woonruimte voor de ouders. Maar natuurlijk kan het ook verhuurd worden om zo wat extra’s te verdienen. Over de andere praktisch ingerichte 3 slaapkamers kunnen we vertellen, dat ze afgescheiden zijn van de woonkamer en keuken d.m.v. een deur en maken gebruik van het algemeen bad/toilet. Voor gasten is er een gasten wc.

Bent u geïnteresseerd in dit woonhuis, maakt u dan contact met de makelaar


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media