Surinamestraat # 21

€ 300.000Specificaties

Vraagprijs: € 300.000 District: Paramaribo
Omgeving: Zorg & Hoop en omgeving Slaapkamers: 4
Badkamers: 2 Beschikbaarheid: Per Direct
Perceelgrootte: 600 m² Woonoppervlakte: 285 m²

Uw droomhuis en uw droomlocatie……

 Gelukkig hoeft u niet verder te dromen, RE/MAX Suriname maakt beide dromen op 1 plek realiteit. Ja, wonen in Suriname aan de Surinamestraat…… lees verder en bekijk deze prachtige woning op uw gemak!

De Voorgevel:
De woning is omringd met een betonnen schutting die u tevens de juiste mate van veiligheid en privacy biedt. Vooral wanneer u bezig bent te genieten van die heerlijke wind op uw voorterras. U kunt deze woning betreden via de garage maar ook via het groot voorterras.

 De Woonkamer en Keuken:
Zodra u deze ruime woning binnenstapt, kunt u genieten van de open bouwstijl van deze woning. In een oogopslag overziet u de gehele keuken en woonkamer. U bent dan ook nooit afgesloten in de keuken terwijl u aan het koken bent en uw familie en/of vrienden zich vermaken in de woonkamer. Verder kan ik u vertellen dat deze woning geniaal is gebouwd qua wind doorstroming. Deze woning bezit niet alleen een voorterras maar ook een achterterras. Zowel het voor- als het achterterras lopen parallel aan de woonkamer want een riante windstroom met zich meebrengt.
Het achterterras geeft direct toegang tot een achtererf, die de potentie heeft om met de juiste creatie een ware privé oase te worden.  

 Het Slaapgedeelte:
Via een prachtige lange gang heeft u als eerst aan uw linkerhand een vol bad en toilet en direct ernaast heeft u uw waskamer. Dit betekent geen geloop meer met wasgoed, u heeft bij deze woning, een moderne waskamer zeer strategisch liggen. Verder heeft deze woning 3 slaapkamers en een riante master bedroom met een “walk-in closet” die een lach op elke vrouw haar gezicht tovert.


Natuurlijk kunt u deze woning ook in persoon bekijken, belt u gauw voor een bezichtigingsafspraak!


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Safyra Duurham
E  safyraduurham@remax.sr
M  +597 8160635
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hypotheek berekenen

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    year(s)
Aanbetaling    %
 

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

53.903 Facebook fans!
Deel op Social Media