Wonglaan # 29

€ 265.000Specificaties

Vraagprijs: € 265.000 District: Paramaribo
Omgeving: Uitvlugt & omgeving Slaapkamers: 4
Badkamers: 2.5 Beschikbaarheid: Per Direct
Perceelgrootte: 800 m² Woonoppervlakte: 400 m²

“Heerlijk wonen in deze klassieke riante woning”

Ruime en frisse hoekwoning, gelegen aan de Wonglaan # 29 en 2 minuten van het centrum! Deze woning is zeer goed onderhouden en bevindt zich op de meest ideale locatie die u zich maar kunt wensen. Daarnaast bezit deze woning een aantal unieke eigenschappen!

“Wat deze woning bijzonder maakt”

De Tuin

Zoals u zelf kunt bewonderen wordt deze woning omringd met een kleurige bloeiende tuin. Deze biedt de ideale combinatie tussen zon en schaduw. Het prachtig voorterras van deze woning laat u optimaal genieten van deze levendige tuin. 

Begane grond
Op de begane grond bevindt zich een ruime garage voor minimaal 2 auto’s. De garage wordt bediend met automatische oproldeuren. Aansluitend aan de garage bevindt zich een multifunctionele ruimte. In deze ruimte treft u een kleine buitenkeuken en opslagmogelijkheid aan. Verder bevindt zich op de begane grond een ruime lichte familie keuken met de bijhorende “Breakfast Bar”. Deze uitnodigende keuken overziet direct de eetzaal alsook de woonkamer.

Eerste etage
De eerste etage van deze woning is voorzien van duurzame houtenvloer. Op deze etage bevinden zich 3 slaapkamers en een vol bad en toilet. De “master bedroom” bevindt zich op de begane grond.

Heeft u interesse in deze woning, maak dan gauw contact met de makelaar voor een bezichtiging.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Safyra Duurham
E  safyraduurham@remax.sr
M  +597 8160635
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media