Virolastraat 6

€ 220.000Specificaties

Vraagprijs: € 220.000 District: Paramaribo
Omgeving: Uitvlugt & omgeving Slaapkamers: 3
Badkamers: 2.5 Beschikbaarheid: Direkt
Perceelgrootte: 1.063 m² Woonoppervlakte: 250 m²

Houdt u van genoeg ruimte in- en rondom uw woning? Houdt u van vruchtbomen en planten op uw erf? Houdt u van een woonplek omgeven door alle gemakken van dien?

Dan biedt deze leuke split-level woning, gelegen aan de Virolastraat # 6 te Uitvlugt, u dé ideale woonplek.

In de buurt zijn er  onder andere goed gesorteerde supermarkten, restaurants, service stations, scholen en op 10 minuten afstand de Hermitage Mall.

Bij aankomst wordt u verwelkomd door een stralende voortuin. Bij doorloop treft u een open garage die ruimte biedt voor ongeveer 3 voertuigen. Grenzend aan de garage is een ruime wasruimte, die ook als berghok gebruikt kan worden. Opmerkelijk is het bad- en toilet ruimte waarover de wasruimte beschikt. Achter de woning is een grote tuin, beplant met vruchtbomen. Betreedt u de woning via de achtertrap, dan komt u aan het einde van het L-vormig terras. Via de zijdeur komt u de knusse keuken en eetruimte binnen, waarna u kunt doorlopen naar de ruime woonkamer. Via de schuifdeuren aan weerszijde van de woonkamer, kunt u genieten van de uitzichten van de voor- en achtertuin.

De woning heeft 3 slaapkamers, waarvan de master bedroom beschikt over een eigen balkon. Ook heeft de master bedroom toegang tot een badruimte met douche en ligbad.   

Bel vandaag nog voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging!

Bijzonderheden:

Eigendom
110/ 220 V
Boiler
Hydrofoor
Traliewerk
AlarminstallatieIn een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Yasser Riedewald
E  yriedewald@remax.sr
M  +597 8100777
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hypotheek berekenen

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %
 

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.398 Facebook fans!
Deel op Social Media