Weg naar Peperpot # 136

€ 675.000Specificaties

Vraagprijs: € 675.000 District: Commewijne
Omgeving: Peperpot Beschikbaarheid: Per direct
Perceelgrootte: 1.650 m² Bouwoppervlakte: 1.150 m²

Aan de Weg naar Peperpot staat voor de investeerder in onroerend goed een prachtig object. Als we dit object bekijken kunnen we het verdelen in verschillende onderdelen die elk over hun eigen ingang beschikken. Op de verdieping een ruim woonhuis, daarnaast is er een super grote zaal met kantoorruimte en op de begane grond een woonruimte en een winkelruimte met opslag

Het woonhuis boven beschikt over grote ramen in de woonruimte en keuken en die zorgen voor licht en kan je ook genieten van de frisse wind.  Het huis heeft een balkon er zijn .. slaapkamers er zijn .. bad en toilet ruimten. In het woonhuis beneden is er de woonruimte, 3 slaapkamers en een bad en toilet ruimte.


Dit pand kan gebruikt worden voor diverse doeleinden. En daarbij denken we aan een restaurant met take-out service, een prachtige en moderne supermarkt. Maar zelfs een dancing zou daar heel goed tot zijn recht komen.
Je zou er in feite echt elke economische activiteit kunnen ontplooien want de beschikbare ruimten kunnen echt overal voor gebruikt worden. En door de beschikbare en al aanwezige woonruimten wordt het exploiteren zeker vergemakkelijkt. En daarbij moeten we de zeer ruime parkeer gelegenheid niet vergeten.Spreekt dit object u aan? Bel dan voor een bezichtiging naar de makelaar.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hypotheek berekenen

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %
 

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.433 Facebook fans!
Deel op Social Media