Surinamestraat

€ 169.000Property details

Price: € 169.000 District: Paramaribo
Neighbourhood: Zorg & Hoop and surrounding area Bedrooms: 3
Bathrooms: 1.5 Available: 1 month after signing
Lot size: 6,458 sq ft Living space: 1,615 sq ft

In het leukste gedeelte van Zorg en Hoop, staat deze prachtige en met veel liefde onderhouden 3 – slaapkamer flatwoning. De welbekende districtenbuurt is een rustieke omgeving, waar zich diverse faciliteiten zoals sportvereningingen, winkels en scholen bevinden. In de namiddag kunt u er diverse sporters tegenkomen die naar hartelust hun activiteiten kunnen ontplooien door het geringe verkeer.

Het ruim perceel van 600m2 is gedeeltelijk bestraat en verfraaid met diverse fruitbomen en tropische palmen.

Het terrein is geheel omrasterd en er bevindt zich tevens een ruime garage van ca. 30m2 die middels een automatische rolpoort wordt afgesloten. De woning met een oppervlakte van ca. 114m2 bestaat uit 3 ruim opgezette slaapkamers met inbouwkasten en zeer grote raampartijen die zorgen voor een constante doorvoer van natuurlijke ventilatie. De living is voorzien van een prachtige natuurstenen vloer en staat in directe verbinding met de L-vormige keuken.


In an international environment like Suriname, objects are listed in various currencies. For your convenience, you are able to adjust the currency in which the objects' listing price is shown. In case the currency displayed differs from the currency the object was listed in, the listing price may seem to change on a daily basis. No rights may be derived from these recalculated numbers. This specific object is listed in EUR

More information?

Contact us today:

Yasser Riedewald
E  yriedewald@remax.sr
M  +597 8100777
P  +597 475577
Show all objects of this agent Request information

Mortgage calculator

Currency
Mortgage amount
Interest %
Term    year(s)
Down payment    %
 

Register for our monthly newsletter for free!

*
* required

55.331 Facebook fans!
Deel op Social Media