Anton Dragtenweg 17

€ 1.410.000Specificaties

Vraagprijs: € 1.410.000 District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo-Noord en omgeving Bouwjaar: 1982
Slaapkamers: 8 Badkamers: 10
Beschikbaarheid: Dienen afspraken over gemaakt te worden Perceelgrootte: 3.600 m²
Woonoppervlakte: 2.000 m²

Beste bezoeker,

Dank u voor uw bezoek aan onze website.  Dit huis is ontworpen door de architect Ir. Peter Nagel en is absoluut geschikt voor iemand die in stijl wilt leven. Ir. Peter Nagel heeft in Suriname heel wat markante bouwwerken op zijn naam staan zoals de gebouwen van EBS, DSB, Fatum en het Postkantoor, allen gelegen rond de Heerenstraat. Het pand op de Anton Dragtenweg is een huis dat bekend is in Suriname en was vroeger een directie woning van de EBS NV.

Dit huis is voorzien van alle gemakken, zoals een zwembad  met poolbar (heerlijk voor een mojito), 6 appartementen onder de woning en nog veel meer... Om het gebouw heen is er een park aangelegd met daarin prachtige planten, bloemen, vijvers met siervissen en vruchtbomen.

Kortom u waant zich echt in een paradijs. En als u hierna op zoek bent, twijfel dan niet en bel ons snel voor het maken van een afspraak.

Bekijk onze clip door op de ballon te klikken:


 


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Yasser Riedewald
E  yriedewald@remax.sr
M  +597 8100777
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hypotheek berekenen

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    year(s)
Aanbetaling    %
 

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

53.527 Facebook fans!
Deel op Social Media